Circle lenses, kladdkaka & HB

Mami kom hem från Serbien igår kväll och idag gick jag och besökte henne. ♥
Hon kom hem med en massa choklad som uppskattades. Efter att ha pratat och kollat på bilder var det äntligen dags att beställa circle lenses (som jag har suktat efter i ca 4 år) för första gången! Och det hela blev riktigt billigt, bara 230 kr. ♥


Efter det gick vi för att hämta mitt paket från H&M och denna gång passade jackan som handen i handsken. Det var trevligt att umgås med mami igen.

Efter att ha testat alla kläder begav jag, Emelie och Amanda av till Natha för att baka kladdkaka. Vi började direkt och medan vi väntade på att den skulle gräddas, spelade vi spel. Jimmy var snäll och vispade grädden åt oss. Medan vi åt kladdkakan som för övrigt var väldigt god kollade vi på Where the Wild Things Are (låter mycket bättre än "Till vildingarnas land", tycker jag).

Efter det hann det klockan redan bli 19 och Natha började spela spel med Jimmy och jag, Emelie och Amanda blev rastlösa och bestämde oss för att gå hem och äta för att vi var så otroligt hungiga. Det blev kyckling som var kryddad av deras farfar på eget sätt och smakade gudomligt. Amanda upptäckte att hon hade ett x antal missade samtal från Vera så hon ringde upp och vi hade tydligen glömt bort Emmas filmkväll.  ; n ;
Emma och Vera mötte upp oss vid centralen och sedan for vi iväg till Östertälje. När vi skulle över gatan stannade en bil med ett gäng invandrare i framför oss och fånlog. Vi ignorerade och gick över gatan fast det var rött ljus för fotgängare, haha.
Med Emmas hemlagade risotto, chips, dippsås med barniesås-smak, Coca-Cola, Fanta och HB parkerade vi rövarna bekvämt i soffan och tittade på Ali G Indahouse. Eftersom att vi hade planerat så dåligt hann vi bara se en film och sov inte över, utan Emelies och Amandas pappa skulle komma och hämta oss halv tolv, tyvärr. Under tiden vi väntade på skjutsen hem satt vi ute och tog lite fina kort.

Med andra ord var detta en riktigt trevlig lördag! ♥

Kommentarer
Postat av: Tea

Ja, det blir finare sedan när vi får tillgång till bilderna från Vera. Roligt att vi uppdaterade och skrev om samma saker , i samma ordning (haha)!

2010-09-05 @ 01:55:50
URL: http://vanillateacookie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0