I'm disappointed..!

Jag är sååå besviken. Jag fick "bara" G i historia, som är ett av mina favoritämnen. Jag har bara mig själv att klandra för det. Jonas, min lärare är verkligen för underbar! Sådär översnäll. Av alla de 5 prov som vi har haft under läsåren har jag fått IG till G-, (vilket jag inte är stolt över) jag har gjort omprov och kompletterat, men utan resultat och han har satt G som slutbetyg till mig, fast det där skulle vara ett solklart IG.
Trots det är jag fortfarande besviken (och bortskämd) för att jag inte fick MVG (höhö), eller ja, åtminstånde högre betyg än just G, eller nej, ett välförtjänt G faktiskt. Jag känner att Jonas måste vara irriterad och vilken börda jag måste ha varit för att jag inte ens klarade kompletteringarna korrekt.
Det värsta är nog att jag har läst på gång på gång, men inte fått in det i huvudet.

Detta ska gottgöras nästa år; jag har Jonas i reglion nästa år och då ska jag verkligen satsa (inte för hans skull, utan för min egen också). Jag måste sluta vara så äckligt lat och göra mina skoluppgifter i tid och göra det bra och verkligen kunna satsa på högre betyg.

Efter skolan promenerade jag, Tea och Natha ner till stan för att shoppa lite ♥
Jag köpte ett par hjärtstrumpbyxor inne på BikBok för 79 kr och man fick ett till paket strumpbyxor på köpet, men som vanligt kommer chocken och nervositeten, jag hinner inte tänka klart och slänger fram ett par likadana haha.Nåja, lika bra det! Känner på mig att de snabbt kommer att gå sönder efter en dejt med mina naglar. Ibland är det bra med korta naglar, men jag föredrar långa haha.

Ово је Балкан

Eurovision song contest imorgon, längtar ♥
Tea och Amanda kommer hem till mig för att äta, baka, fika, umgås och se på ESC.

Min sommarkärlek 2009, Milan Stanković ska representera Serbien i år, hoppas att han gör det bra! Hans låt är helt OK, men inte riktigt min typ av musik, dock har han gjort andra bra låtar som han kanske borde ha valt istället för "Ovo je Balkan".
Nåja, får väl hoppas på att han placerar sig bra!  * u *
Justin Bieber - Baby

HAHAHAHAHAHA hela min vecka är gjord tack vare bilden ♥


 


Rain, rain, rain; dribble, dribble, sploosh!

Det regnar just nu. Sedan förra året har jag gillat regn, förut hatade jag det. Jag älskar att somna till regn, lukten av regn/lukten efter att det har regnat och att promenera i regn.

Jag gillar även regnbågar, hoppas på en denna gång ♥

Mobilbild från förra året

Everybody started having sex, the music was way too powerful

Igår.
Efter bara en mattelektion i skolan, gick jag, Tea och Natha ner till stan för att äta på McDonk ♥

Grönt och fint  ♥

 

Jag och Natha  ♥

 


Äta vid Maren  ♥


WROOOOM


Give me a cup of sunshine, please

Idag fick jag äntligen hem mitt paket från H&M. Kläderna passade jättebra och jag är jättenöjd! ♥
Dock kommer jag att få vänta med att använda de fina jackorna. Det var nämligen äckligt kallt och blåsigt idag och vädret kommer tydligen att hålla hela veckan ut. Usch, jag som längtade efter att få slänga av mig min långa kappa (som för övrigt ser ut som en blottarrock!) och få använda den beiga jackan.  ; A ;

Jeansjackan är för övrigt grymt mycket snyggare irl ♥

Because it takes two to whisper quietly

Tea sov över hos mig igår, vilket är lika roligt varje gång  * u *
Efter skolan åkte vi till Expert för att kolla på mobiler och systemkameror. Min mobil har nämligen gått sönder ännu en gång och jag funderar på om jag ska lämna in den på lagning eller helt enkelt köpa en ny.
Jag sa till pappa att jag ville ha en systemkamera och vi stog och kollade på kamerahyllan ett bra tag, innan jag fastnade på en Canon EOS 1000D, som verkar vara populär. Ska dock kolla runt och jämföra priserna i de andra affärerna innan jag bestämmer mig.
Sedan begav vi oss till ICA MAXI där vi skulle handla helgens mat, vilket blev hamburgare. Vi köpte även grädde och små marshmallows med choklad- och vaniljsmak som vi skulle ha till den varma chokladen senare mot kvällen ♥


—JOHANNES?! ♥
—MEN FÖRSVINN!!


Hahaha, har alltid lika roligt med bästa vännen ♥

Första inlägget

Med detta inlägg tar jag nu min bloggs oskuld. Första inlägget blir; Kort och tråkigt.
Nu börjar våren på riktigt, men jag längtar mest till sommaren! ♥

RSS 2.0