Circle lenses ♥

Mina circle lenses har kommit
"om hur du saknar tiden då alla j-tards "


They've got killers and blonde bunnies and they dance for money.Jag älskar kaniner.

18

Grattis på födelsedagen till mig själv!

10 Promises to My Dog

Asiatiska filmer kan verkligen beröra en till tårar. Såg just på 10 Promises to My Dog och gud vad jag grät. 10 gånger minst, haha.
En sådan vacker film. Asiatiska filmer kan verkligen få mig att böla som en gorilla. De har alltid så känslosamma och har förmågan att uttycka känslor. Det är nog därför jag för det mesta ogillar amerikanska filmer, det händer alltid samma sak, överdrivna special- och datoreffekter som gör det hela billigt och mindre verklighetstroget.

Iaf, den här filmen var som sagt väldigt fin och man inser verkligen hur man tar sina husdjur gör givet.

Jag älskar mamma och Snöboll.


Circle lenses, kladdkaka & HB

Mami kom hem från Serbien igår kväll och idag gick jag och besökte henne. ♥
Hon kom hem med en massa choklad som uppskattades. Efter att ha pratat och kollat på bilder var det äntligen dags att beställa circle lenses (som jag har suktat efter i ca 4 år) för första gången! Och det hela blev riktigt billigt, bara 230 kr. ♥


Efter det gick vi för att hämta mitt paket från H&M och denna gång passade jackan som handen i handsken. Det var trevligt att umgås med mami igen.

Efter att ha testat alla kläder begav jag, Emelie och Amanda av till Natha för att baka kladdkaka. Vi började direkt och medan vi väntade på att den skulle gräddas, spelade vi spel. Jimmy var snäll och vispade grädden åt oss. Medan vi åt kladdkakan som för övrigt var väldigt god kollade vi på Where the Wild Things Are (låter mycket bättre än "Till vildingarnas land", tycker jag).

Efter det hann det klockan redan bli 19 och Natha började spela spel med Jimmy och jag, Emelie och Amanda blev rastlösa och bestämde oss för att gå hem och äta för att vi var så otroligt hungiga. Det blev kyckling som var kryddad av deras farfar på eget sätt och smakade gudomligt. Amanda upptäckte att hon hade ett x antal missade samtal från Vera så hon ringde upp och vi hade tydligen glömt bort Emmas filmkväll.  ; n ;
Emma och Vera mötte upp oss vid centralen och sedan for vi iväg till Östertälje. När vi skulle över gatan stannade en bil med ett gäng invandrare i framför oss och fånlog. Vi ignorerade och gick över gatan fast det var rött ljus för fotgängare, haha.
Med Emmas hemlagade risotto, chips, dippsås med barniesås-smak, Coca-Cola, Fanta och HB parkerade vi rövarna bekvämt i soffan och tittade på Ali G Indahouse. Eftersom att vi hade planerat så dåligt hann vi bara se en film och sov inte över, utan Emelies och Amandas pappa skulle komma och hämta oss halv tolv, tyvärr. Under tiden vi väntade på skjutsen hem satt vi ute och tog lite fina kort.

Med andra ord var detta en riktigt trevlig lördag! ♥

RSS 2.0