En dag i Sthlm

(Fyfan att det blev snöstorm idag.)
Eftersom att vi har en extra dag helg passar jag och Tea på att åka upp till Sthlm så ofta som möjligt eftersom att det är så mysigt, vi inte har något bättre för oss och våra busskort funkar fram tills 19:00.
Jag tänkte egentligen kolla runt efter en stor bok till mitt skolprojekt, men det blev inte alls av. Istället köpte jag en fin klänning på Urban Outfitter och herregud vad den affären är underbar! ♥
Så nu får jag vara med de coola katterna.

Köpte den rosa klänningen som skyltdockan har.

När vi senare kom hem bestämde vi oss för att laga tacos och vaniljbullar som vi ska äta medan vi tittar på Easy A och Black Swan.

Pray for Japan


2062

Oseriöst på bildlektionen då läraren inte uppmärksammar sig över eleverna.


"Kolla, det där molnet ser ut som din mamma i stridsstövlar"

Idag sov jag hos mami. Det var trevligt att umgås, vi bakade pizza och kollade på tv och film - med andra ord, slöade hela kvällen lång. ♥
Rubriken är citerat från Arthur.

Känn ingen sorg för mig, Baba Sonic

Efter 8 veckor lyckades vi äntligen fara ut till Baba Sonic! Efter att ha blivit lite sena i schemat kom vi dit runt 21:15 - 21:30, vilket inte gjorde så mycket för att kön var inte så lång. Denna gång kom vi in gratis och fick garderobplats, tack och lov!
Klackarna i taket natten lång och då vi begav oss hem vid kvart i tre upptäckte vi att tunnelbanorna hade slutat gå så vi fick gå från Stockholm södra till Slussen. Tunnelbanan vid slussen var också stängd så vi sprang in till McDonk för att köpa lite nattmat för att sedan fortsätta till Gamla stan och slutligen till centrum där nattbussen gick.
En fin-fin Stockholmsnatt var det, bortsett från den hemska kylan. Jag längtar verkligen till våren då man iaf kan ha lite finare och tunnare kläder på sig, samt anständiga skor.
Jag förväntar mig varmare väder och gator utan snö under påsklovet då vi för tredje gången ska fara till Baba Sonic! ♥Kammade för övrigt hem 3 feta blåmärken på samma knä som förra och kraftiga träningsvärk i låren. Baba Sonic has chosen me.

RSS 2.0