Travie McCoy & Bruno Mars

Äntligen har jag varit på konsert igen! Känns bra, sist jag gick på konsert var det på Johnossi på Pretzeltown i sommras (om det räknas) eller på An Cafe 2009. ♥

Lollo kom hem till mig runt 13:00. Jag gjorde mig i ordning och fixade med kappan som jag skulle lämna tillbaka. Skönt också att vara i Stockholm, trivs verkligen att vandra runt i alla affärerna.
Det första vi gjorde var att lämna tillbaka kappan, sedan vandrade vi runt i affärer ett bra tag för att leta lite random kläder och kilklackar som jag såklart inte hittade. Dock såg jag en mysig tröja inne på H&Ms skyltfönster som jag hoppas finns kvar tills nästa vecka då jag rullar in till Stockholm igen!
Runt 17:00 var det dags för kvällens mat vilket blev en ljuvlig McFeast inne på McDonk. Därefter började vi gå mot centralen där vi skulle ta tunnelbanan till Göta Källare.
Vi stog i kön i 45 minuter innan insläppet, det var ganska skönt, lite kallt dock.


- Inlägget är inte färdigt, väntar på lite bilder från Lollo! WÄHÄHÄHÄH -

Absolute Boyfriend/Zettai Kareshi/絶対彼氏

Nu har jag kollat klart på Absolute Boyfriend som Sunny tipsade mig om, och oogh, vad den var bra! ♥

 

 

 


 

Efter ett krystat försök till att förklara handlingen till Emelie på msn, slutade det med missförstånd och Sochi fick ett annat namn;  "fuck Såsis, strunta i den riktiga Sås-killen"


Tired girls, hungry for some fun


RSS 2.0